Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Joghurt-Butter, weich, in Stücken
- 1 Eigelb
- 250 g Milch
- 60 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Pfirsiche, reif, in Spalten
- 50 g brauner Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Joghurt-Butter, in Flöckchen, kalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Eierlikör-Gugelhupf mit Schokoguss
4h
Birnen-Schmand-Torte
2h
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30 min.
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30 min.
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Bunter Obstkuchen vom Blech
1h