Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchenböden
- 125 g Butter, in Stücken
- 220 g brauner Zucker
- 250 g Honig
- 2 Eier
- 1 Pck. Lebkuchengewürz (10 g)
- 500 g Mehl
- 2 TL Natron
Sauerrahm-Füllung
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 TL gemahlene Gelatine
- 700 g Saure Sahne
- 250 g Mascarpone
- 40 g Puderzucker
Schokoladenganache und Fertigstellung
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 160 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1344 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 130 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Battenbergkuchen
2h
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Mini-Biskuitrollen mit bunter Beerenfüllung
3 Std.
Spiegelei-Muffins
2h
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3h 15min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10h
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 Std.
Apfelschnitten
2h
Bunter Retro-Obstboden
10h
Zimt-Biskuit-Rolle
45min