Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Keksboden
- 250 g Haferkekse (z. B. Hobbits), halbiert
- 100 g Mandeln
- 150 g Butter, in Stücken
Waldmeistercreme
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 12 Blatt Gelatine (20 g)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 70 g Zucker
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Waldmeistersirup
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Frischkäse
- 500 g Joghurt, 10% Fett
Ganache und Fertigstellung
- 150 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 75 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 350 g Erdbeeren, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2495 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratapfel-Käsekuchen
10h 20min
Marzipan-Torte
5 godz.
Waldmeister-Himbeer-Torte
5h 35min
Gigantischer Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12h
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Kaffee-Schoko-Käsekuchen
9 godz. 40 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Gedeckter Apfelkuchen mit karamellisierten Äpfeln
2h
Reistorte mit Roter Grütze
3 Std.
Beeren-Brownies-Trifle
4h 50min
Ostertorte
7 Std.