Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern
TM6

Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern

4.1 (121 beoordelingen)

Ingrediënten

Krokant

  • 150 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
  • 250 g Zucker
  • 1070 g Wasser
  • 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
  • 50 g Essig

Eistorte

  • 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
  • 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 300 g Kirschen, TK

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1442 kJ / 344 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
25 g
Vezels
1.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten