Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 600 g Milch, 1,5 % Fett
- 35 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Speisestärke
Möhren-Mandel-Boden
- Butter zum Einfetten
- 260 g Mandeln
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
- 150 g Marzipan-Rohmasse
- Zuckerschrift, weiß
- Zuckerschrift, braun
Buttercreme und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Aprikosenkonfitüre, glatt gerührt
- 50 g Pistazien, gehackt
- 20 Dragee Eier (z. B. von Haribo), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1805 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Regenbogen-Biskuitrolle mit Pfirsich-Quark-Füllung
6h 30min
Apfel-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Spiegelei-Muffins
2 godz.
Melonenkuchen
3 godz.
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2 godz.
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3 godz.
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 godz. 30 min
Früchte-Lebkuchen mit Schokoganache
2 Std. 15 Min
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Dominostein-Torte
5h 30min
Domino-Käsekuchen
6h 30min
Schoko-Weihnachtstorte
17h