Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- 600 g Milch, 1,5 % Fett
- 35 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Speisestärke
Möhren-Mandel-Boden
- Butter zum Einfetten
- 260 g Mandeln
- 250 g Möhren, in Stücken
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 ½ TL Backpulver
- 70 g Maismehl
- 150 g Marzipan-Rohmasse
- Zuckerschrift, weiß
- Zuckerschrift, braun
Buttercreme und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Aprikosenkonfitüre, glatt gerührt
- 50 g Pistazien, gehackt
- 20 Dragee Eier (z. B. von Haribo), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1805 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Oster-Zupfkuchen
2h
Weihnachtsbaum-Cupcakes
45min
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2h
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Regenbogen-Biskuitrolle mit Pfirsich-Quark-Füllung
6h 30 min
Spinnenkekse
3h
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30 min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h