Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
- 250 g Zucker
- 220 g Milch
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Stuten
- Butter zum Einfetten
- 20 g Walnusshälften
- 500 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 80 g Milch
- Kondensmilch zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14 godz.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Karamell-Pudding
1 Std.
Brioche
2 Std.
Marzipan-Pudding
2j 20 menit
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1h 20min
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Karamell-Grießpudding
15 Min
Franzbrötchen
2j 20 menit
Erdnuss-Karamell
1 Std.
Quarkstuten
1h 20min
Cheddar-Salbei-Scones
40min