Compatibele versies
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 230 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Heidelbeeren (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stachelbeer-Baiser
1h 10 min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1hod.
Möhren-Pfirsich-Torte
6h
Apfel-Brombeer-Tarte
1h 55 min.
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1ωρ. 30 λεπτ.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Orangen-Mohn-Guglhupf
1hod. 20min
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2 Std. 30 Min
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 Std. 30 Min
Nektarinen-Blechkuchen mit Vanillesahne
1hod. 20min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h