Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mini-Strudel
-
50
g Sultaninen
of 50 g Rosinen - 50 g Federweißer
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Quark, 40% Fett
- 50 g Mandeln, gehackt
- 1 Ei
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Birnen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 Pck. Strudelteigblätter, aus dem Kühlregal (z. B. von Tante Fanny)
Federweißer-Schaum
- 120 g Zucker
- 30 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 90 g Federweißer (siehe Tipp)
- 4 Eigelb
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ischler Törtchen
2 Std. 50 Min
Himbeertörtchen
2h 30 min
Oster-Biskuitrolle
9h 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50 min
Erdbeer-Sahnetorte
5h
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20 min
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Apfel-Brombeer-Strudel
2u. 40min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Vanille-Buttercreme-Torte mit Marzipandecke
3h