Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 30 g Sesam
- 30 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 60 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Bier, hell, kalt
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Röstzwiebeln
- 1 TL Paprika edelsüß
Gewürz-Käse-Mischung und Fertigstellung
- 30 g Emmentaler, in Stücken
- 15 g Sesam
- ½ TL Paprika edelsüß
- 10 g Röstzwiebeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2111 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguettes
15h
Baguettes Rustica
15h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Nussknacker
15 Std. 30 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min
Laugenecken
3 Std.