![Sonnenblumen-Leinsamen-Brote Sonnenblumen-Leinsamen-Brote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7865075-b140-4fb7-9f7c-bdd003e74590/Derivates/559fe365-5364-4413-8bd9-1e1d0c3136e7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Quellstück
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 40 g Leinsamen
- 90 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 140 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 160 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 173 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 22.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Wolke
16h 30min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 Std.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Oberländer
14h 30 min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Bauernbrot
16h 15min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.