Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 50 g Kürbiskerne
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Haferflocken
- 30 g Kürbiskerne
- 110 g Möhren (Karotten), in Stücken
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 140 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1326 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15h 30min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18u.
Wachauer Laberl
15h 20min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Müsliweckerl
15h 30min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min