Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 220 g Wasser, kalt
- 255 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 210 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 504 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 45.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Bauernbrot
16h 15min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Buttermilchbrot
18h
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min