Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 978 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h
Dinkel-Körner-Brötchen
2h
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Nuss-Körner-Brötchen
4h 40min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Möhrenbrot
2h