Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 978 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1 godz. 35 min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3h 40min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Nussknacker
15h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min