![Sauerteigpulver Sauerteigpulver](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a305bc80-ea35-4530-ab15-7d2e91cdfad3/Derivates/ce6b44ba-24ee-48ae-88c8-02a78a48e535.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Rustikales Brotgewürz
5 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min
Kommissbrot
15h 30min
Gerstenbackmalz
50u. 50min
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16u. 40min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Zwirbel-Graubrot
16h
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Roggensauerteig
96u. 20min
Buttermilchbrot
18h