Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Kommissbrot
15hod. 30min
Roggensauerteig
96u. 20min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Oberländer
14h 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18h
Zwirbel-Graubrot
16 Std.