![Gerstenbackmalz Gerstenbackmalz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ad21dd12-42c7-4ece-b2b7-83bbac9a7d82/Derivates/84797054-d6c7-4aa7-bfd2-fd815f28e997.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gerstenkörner (Nacktgerste), unbehandelt (siehe Tipp)
- Wasser zum Spülen und Einweichen
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Brotbrösel
24h
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Kommissbrot
15h 30min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Wachauer Laberl
15h 20min