Apparaten en Accessoires
Gerstenbackmalz
Voorbereiding 30min
Totaal 50u. 50min
200 g
Ingrediënten
-
Gerstenkörner (Nacktgerste), unbehandelt (siehe Tipp)200 g
-
Wasser zum Spülen und Einweichen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
12 g
Calorieën
1415 kJ /
338 kcal
Vetten
2 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
64 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Brot backen
70 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Wachauer Laberl
15u. 20min
Zwirbel-Graubrot
16u.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14u. 30min
Rustikales Brotgewürz
5min
Sauerteigpulver
24u. 10min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Roggensauerteig
96u. 20min
Erdäpfelpolster
14u. 40min
Oberländer
14u. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min
Kommissbrot
15u. 30min
Gewürzbrot
16u. 30min