![Wurzelbrote, gefüllt Wurzelbrote, gefüllt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7F5A60B-9BFF-45CD-A0F8-D33AB1AEDD63/Derivates/9073f5ae-27f4-444c-97be-69e3b705caba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften, grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabatta
17h
Dinkel-Wolke
16h 30 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Baguettes Rustica
15 godz.
Vinschgerl
14 godz.
Wachauer Laberl
15h 20min