Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2653 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Vinschgerl
14 Std.
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Dinkel-Wolke
16sa 30 dk
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Dinkelsemmerl
14h 30 min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Schweizer Rustico
25h 20min
Oberländer
14h 30 min