![Brot Venezia Brot Venezia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4E1B6C6-677C-4018-9299-8C49B86F4846/Derivates/cd2108dd-ace7-4e8e-88fe-76c8aaa4e0fa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt
- 300 g Hartweizengrieß, fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 349 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 190 mg
Alternatieve recepten
Weißbrot
15h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Kaisersemmeln
15h 45min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14小时 30 分钟
Oberländer
14小时 30 分钟
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Joghurtbrot
14h 50min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18 Std.