![Brez'n Brez'n](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64131b14-30d9-4807-a9c3-8d1508850f6c/Derivates/34621a90-59e6-43ea-847f-e1ef63992555.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
- 520 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
-
20
g Schmalz
of 20 g Öl - 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 250 g Natronlauge (siehe Tipp)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Fougasse
14 godz. 30 min
Karamellsauce
1 Std. 30 Min
Laugenbrezeln
1小时 15 分钟
Bier-Ähren
14 Std.
Bananensplit-Eistorte mit Schoko-Karamellsauce
4h
Gefüllter Vanillezopf
2h
Süße Knöpfe
2h 45min
Mohnflesserl
14 godz. 30 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Krokant
1 Std. 30 Min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h
Kaisersemmeln
15h 45min