Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
- 520 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
-
20
g Schmalz
of 20 g Öl - 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 250 g Natronlauge (siehe Tipp)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Brot Venezia
17h 10min
Laugenbrezeln
1h 15min
Fougasse
14h 30min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Möhren-Körner-Brote
15u.
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Laugenecken
3 Std.
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17h 15min
Kaisersemmeln
15h 45min
Frühstückskipferl
17h 15min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min