![XXL Party-Brezel XXL Party-Brezel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cc8579055f41021cf3db1aee93ed61b/Derivates/f33febccf9fedfd2c689487d2195102a01d1203c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brezel-Teig
- 235 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 2 TL Salz
- 40 g Butter
Paprika-Dip
- 50 g Schalotten
- 200 g Quark, 20% Fett
- 100 g Saure Sahne
- ½ TL Paprika de la Vera
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (5 mm)
Schinken-Dip
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 15 g Senf, scharf
- 1 geh. TL süßer Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Käse-Dip
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 100 g Camembert, reif, in Stücken
- 100 g Brie, reif, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 40 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 40 g Weißbier
Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1531 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes auf die Schnelle
50 Min
Fußballbrot mit Paprikadip
2 Std. 30 Min
Striezel mit Nutella®
1h 45 min
Fladenbrot
2 Std.
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Knusperstangen
1 Std.
Streuselzopf
1h 30 min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 Std.
Sesam-Stangen
1 Std.
Kräuter-Brot-Schleifen
2 Std. 30 Min
Zupfbrot mit Camembert-Kern
2 Std. 15 Min