Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Milch
- 15 g frische Hefe
- 10 g Honig
- 600 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 80 g Zucker
- 180 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL Orangenschale, gerieben
- 350 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 TL Zimt
- 2 EL Rosinen (optioneel)
- Rohrohrzucker zum Wälzen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Brioche Kipferl
2 Std. 10 Min
Heidelbeerschnecken
2 godz. 30 min
Hefezopf
2 godz. 30 min
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Süße Knöpfe
2u. 45min
Gefüllter Vanillezopf
2 Std.
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2u. 15min
Frühstückskipferl
17u. 15min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 Std.
Dinkelkranz
4 Std.