![Roggensauerteig Roggensauerteig](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ae4ae2f8-cb4b-453b-b0ff-e03d0f91dbdd/Derivates/7fd39fe2-afb4-4065-9d6d-bcf75c7f6cfb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 587 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oberländer
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Rustikales Brotgewürz
5 Min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Gewürzbrot
16h 30min
Buttermilchbrot
18h
Kommissbrot
15h 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Wachauer Laberl
15h 20min
Bauernbrot
16h 15min