Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 587 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Bauernbrot
16hod. 15min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Kommissbrot
15h 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18h
Zwirbel-Graubrot
16h
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min