Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 587 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bauernbrot
16hod. 15min
Oberländer
14ωρ. 30 λεπτ.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min
Buttermilchbrot
18 godz.
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Sauerteigpulver
24h 10min
Kosaken-Doppelbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.