Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Brot, altbacken (siehe Tipp)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Roggensauerteig
96h 20min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Rustikales Brotgewürz
5 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min