![Baguettes parisiennes Baguettes parisiennes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f9f9282c-f4ab-480f-a42d-4347d51dfee2/Derivates/ae113aa0-b9c5-463c-b1e5-316f0390fb74.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1846 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weißbrot
15h
Baguettes
15h
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30 min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Ciabatta
17h
Baguettes Rustica
15h
Oberländer
14h 30 min
Bauernbrot
16h 15min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min