Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 325 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette Rustica
4h 20min
Baguettes Rustica
15 Std.
Baguettes parisiennes
15u. 30min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Wurzelbrote, gefüllt
23 godz.
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Speck-Käse-Stangerl
14u. 45min
Bauernbrot
16h 15min
Ciabatta
17 Std.