Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Hartweizengrieß
- 150 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 150 g Wasser, kalt, und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 EL Olivenöl (20 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50 min.
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Baguette
3h 45min
Nudelteig
1h
Pitabrote
2h
Ravioli alla napoletana
1h
Culurgiones - Sardische Ravioli
2h
Vegetarische Maultaschen
1h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Nudelteig
1h