Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 140 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 30 g brauner Zucker
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Knusperspitze
5h 30min
Oberländer
14h 30 min
Laugenecken
3 Std.
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Roggensauerteig
96h 20min
Sandwichtoast
18 godz.
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Kommissbrot
15h 30 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min