Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 436 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabatta
17 Std.
Toastbrot
16 godz.
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Kaisersemmeln
15h 45min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Oberländer
14h 30min
Buttermilchbrot
18 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Bauernbrot
16hod. 15min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min