Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g Wasser, davon 210 g kalt
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 1 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 100 g Butter, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toastbrot
16u.
Apfel-Weizensauerteig
48sa 20 dk
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Kaisersemmeln
15h 45min
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Laugenbrötchen
2 Std.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min
Laugen Croissants
1 Std.
Milchbrötchen
4 Std.