![Laugen Croissants Laugen Croissants](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1BD239E4-02E3-4B92-8E0F-DAF413AC38E9/Derivates/f5660155-3d20-436d-859d-fcdd2ecda508.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 100 g Dinkelkörner
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 150 g Gouda, in Stücken
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Wasser
- 40 g Öl
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 2 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g), z. B. von Henglein
Lauge und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 40 g Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Luftige Brötchen
2 godz.
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Portugiesische Croissants
1 godz. 50 min
Laugenbrezeln
1h 15min
Frühstückskipferl
17h 15min
Laugenecken
3klst
Laugenbrötchen mit Sesam
24 Std.
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Amerikanische Bagels
2 godz.