Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 200 g Wasser
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (siehe Tipp)
Hauptteig
- 260 g Wasser, kalt
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 g Hefe
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 789 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Weißbrot
1h 50 min.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Toastbrot
16 godz.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min
Milchbrötchen
4h
Laugenecken
3 Std.
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1h 45min
Frühstückskipferl
17h 15min
Tiger-Brot
3 Std.