Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teiglinge
- 235 g Wasser, kalt
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 40 g Butterschmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- schwarze Pfefferkörner zum Dekorieren
- grobes Salz (z. B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 730 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ofen-Berliner
6 Std.
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung
2 godz. 30 min
Laugenzopf
3 Std. 30 Min
Fußballbrot mit Paprikadip
2 godz. 30 min
Hefeteig-Nikoläuse
2h
Kräuter-Brot-Schleifen
2 godz. 30 min
Möhren-Käse-Bagels
2 godz. 25 min
Mini-Brottorte mit Roastbeef und Senfcreme
4 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2h
Blätterteig-Möhren
40 Min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min