Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teiglinge
- 235 g Wasser, kalt
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 40 g Butterschmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- schwarze Pfefferkörner zum Dekorieren
- grobes Salz (z. B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 730 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tannenbaumspieße mit Lachs
1h
Weißbrot-Lachs-Rolle
1h 30min
Herzhafte-Gemüse-Sterne
40min
Regenbogen-Fladenbrot
1 Std. 10 Min
Blätterteig-Möhren
40min
Hefeteig-Nikoläuse
2h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10 min
Oster-Küken-Cookies
2h
Tortilla-Buns
2h 30min
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Fußballbrot mit Paprikadip
2h 30min
Laugenzopf
3 Std. 30 Min