Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchen
- 120 g Butter, in Stücken
- 100 g Zucker
- 2 Eier
- 150 g Milch
- 200 g Mehl
- 50 g Kartoffelstärke
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Backpulver
Karamellsauce und Fertigstellung
- 250 g Zucker
- 75 g Butter, kalt
- 1 TL Salz
- 160 g Sahne
- 1045 g Wasser
- 1 ½ TL Zitronensaft
- 1 EL Essig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Crème Pâtissière
15 Min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2 godz.
Pudding
15 Min
Spooning Cookie Dough
1 godz.
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1 godz.
Kasutera (Castella, japanischer Honigkuchen)
1h 45min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2 Std. 20 Min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1 Std. 30 Min
Battenbergkuchen
2 godz.
Marmor-Schoko-Kuchen aus dem Varoma
1 Std. 30 Min
Cookie-Grundteig
10 Min