Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Apfelessig
- 50 g brauner Zucker
- 130 g Tomatenmark
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 - 2 Msp. Cayenne-Pfeffer nach Geschmack
- ¼ TL Nelkenpulver
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 1 Prise Zimt (optioneel)
- 2 - 3 Prisen Muskat (optioneel)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet (optioneel)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Ketchup
40min
Senf, mittelscharf
25min
Gurken-Relish
1 Std. 30 Min
Scharfer Senf
30 Min
Sambal Oelek
15min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Grobkörniger Cidre-Senf
48 Std. 10 Min
Eingelegte Gurkensticks
10 Std.
Eingelegte Gewürzgurken
10 Std.
Ketchup aus frischen Tomaten
1 Std. 20 Min
Tomaten-Ketchup
1 Std. 30 Min
Eingelegte Honiggurken
10 Std. 15 Min