![Pain de Campagne (Französisches Landbrot) Pain de Campagne (Französisches Landbrot)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78DE440C-D949-4163-B961-E425C53A3B4F/Derivates/99442c9f-4832-4f92-bd30-be66c7729688.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Wasser
- 250 g Mehl Type 405
- 15 g frische Hefe
Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 15 g Meersalz, fein
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.2 g