Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salzige Karamellsauce
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Salz
- 50 g Essig
Eiscreme
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 600 g Milch, 3,5% Fett
- 200 g Sahne
- 30 g Zucker
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Karamell-Parfait
7 Std.
Sauce Hollandaise
15min
Erdnuss-Karamell-Eis
2 Std. 30 Min
Karamell-Bonbons
2 Std.
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Nudelteig
1 godz.
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Krokant
1 godz. 30 min
Karamell
30 Min
Karamellsauce, salzig
20min
Walnuss-Krokant
1 godz. 30 min