Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brot Venezia
17h 10min
Ciabatta
17 godz.
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Vinschgerl
14 godz.
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Baguettes
15 godz.