Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 30 g brauner Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 15 g Olivenöl
Gewürzöl und Fertigstellung
- 1 TL Fenchelsaat
- 60 g Olivenöl
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 1 TL Kakao
- 1 TL Madras-Curry-Pulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 349 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Nudelteig
1 Std.
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Burgerbrötchen (Buns)
1 Std. 30 Min
Crostata mit Vanillecreme
2 Std.
Kirsch-Nuss-Cantuccini
1 Std.
Grissini mit Mohn oder Sesam
1 Std. 35 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Grissini
1 Std. 30 Min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min