Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser, lauwarm
-
15
g frische Hefe (⅓ Würfel Hefe)
of ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 2 TL Salz
- 400 g Weizenmehl Type 550
Belag
- 60 g natives Olivenöl
- 400 g Eiertomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focacce mit Oliven
2 godz.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4u. 15min
Focaccine
2 godz.
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 10 min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min