Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Pinienkerne
- 500 g Mehl
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Milch
- 50 g Öl
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Pck. Backpulver
- 50 g Ajvar
Füllung und Fertigstellung
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g Pesto rosso
- 200 g Feta, zerkrümelt
- Milch zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuter-Zupfbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Partyähre
1 godz. 50 min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35min
Mediterranes Grillbrot
1 godz. 30 min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 godz.
Fächerkartoffeln
1sa 5 dk
Pesto-Ähre
40min
Focaccia mit Tomaten
40min
Gefülltes Brot
1sa 20 dk
Kräuterfaltenbrot
1sa 20 dk
Monkey Bread
3 Std.
Körner-Sonne mit Gemüse
1 godz. 10 min