Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 30 g getrocknete Tomaten (nicht in Öl eingelegt)
- 50 g Mandeln, geschält
- ½ TL grobes Meersalz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 30 g Olivenöl
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 1 TL Salz
- 1 EL Sauerteig-Extrakt (Trockensauerteig)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 855 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette Rustica
4h 20min
Ajvar-Röllchen
2h 20 min
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35 min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30 min
Tomato Rolls
2h 50 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Frischkäse-Pesto-Schnecken
2h
Pesto-Ähre
40 Min
Pull Apart Bread
2h 50 min
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Monkey Bread
3 Std.
Ciabatta
3 Std. 45 Min