Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
10
g Zucker
of 10 g Backmalz - 200 g Wasser, lauwarm
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. EL Salz
Belag
-
200
g weiße Zwiebeln, in dünnen Ringen
of 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen - 45 g Olivenöl
- 50 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1u. 20min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2h
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Venezianische Brötchen
4 Std. 20 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min