Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
ZUBEREITUNG
- ½ TL Kardamomsamen (aus 3-4 Kapseln)
- 130 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 250 g Milch
- 1 Ei (Kl. M)
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Äpfel, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1198 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55 min.
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Rosinenbrötchen
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Streuseltaler
1h 45 min
Lamm aus süßem Hefeteig
1ωρ. 30 λεπτ.
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1h 45 min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Hefezopf
3h
Venezianische Brötchen
4h 20min
Hefe-Igel (süß)
1h 50 min.