Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g frische Hefe, zerbröselt
- 130 g Zucker
- 250 g Milch
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 180 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Kardamomkapseln
- 1 TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hefezupfbrot mit Zimt
2h 10min
Müsliweckchen
2h
Hefe-Gugelhupf
7 godz.
Rosinenbrötchen
2h 30min
Franzbrötchen
2h 45 min
Kanelboller
2h 20min
Lamm aus süßem Hefeteig
1 godz. 30 min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2h 20min
Brioche
1h 50min
Aprikosen-Schnecken
2 Std. 15 Min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2h 20min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min