Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g frische Hefe, zerbröselt
- 130 g Zucker
- 250 g Milch
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 180 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Kardamomkapseln
- 1 TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hefezopf
3h
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2h 20min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Hefe-Igel (süß)
1 Std. 50 Min
Hefezupfbrot mit Zimt
2h 10min
Lamm aus süßem Hefeteig
1 godz. 30 min
Kanelboller
2h 20min
Venezianische Brötchen
4h 20min
Pistazien-Hefezopf
2 Std.
Hefezopf "Take five"
2h 20min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min