Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g frische Hefe, zerbröselt
- 130 g Zucker
- 250 g Milch
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 180 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Kardamomkapseln
- 1 TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min
Bergische Waffeln
20 Min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2ωρ. 15 λεπτ.
Rosinenbrötchen
2h 30min
Buttermilch-Waffeln
30 λεπτ.
Streuseltaler
1ωρ. 45 λεπτ.
Hefezopf "Take five"
2sa 20 dk
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40 Min
Hefewaffeln
50 λεπτ.
Kanelboller
2sa 20 dk
Hefe-Igel (süß)
1 Std. 50 Min