Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 220 g Milch
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Butter, kalt, in sehr dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- 120 g Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 80 g Kürbiskerne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1103 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 godz. 15 min
Franzbrötchen-Stollen
32 Std.
Franzbrötchen
2h 45min
Butterkuchen mit Mohn
4h
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2u. 20min
Franzbrötchen
2u. 20min
Marzipan-Mohn-Franzbrötchen
3 Std.
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 Std. 15 Min
Rugelach mit Pistazienhalva
3h 20min
Amerikanische Bagels
2h
Dänische Hefeknoten
1u. 30min