Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Himbeerkompott
- 1 Zitrone, unbehandelt, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g Zucker
- 50 g Wasser
- 140 g Himbeeren, TK
- 10 g Speisestärke
Teig
- 100 g Mandeln, blanchiert
- 160 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 90 g Butter, kalt, in Stücken
Belag und Fertigstellung
- 100 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 2 Eier
- 15 g Speisestärke
- 2 EL gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 35 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Klecks-Kuchen
1 Std.
Gigantischer Apfelkuchen
1h 30 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30 min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Brombrick
4h
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4h
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 Std. 45 Min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h
Limetten-Milchreis-Tarte
3 Std.
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Erdbeer-Tarte
7h