Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 90 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mehl
- 25 g Zucker
- 30 g Wasser
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandeln
Flan
- 125 g Milch
- 125 g Sahne
- 10 g Speisestärke
- 15 g Mehl
- 35 g Zucker
- 1 Eigelb
- 10 g Orangenlikör (z. B. Cointreau)
-
300
g Beeren, gemischt, frisch
of 300 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut, abgetropft
Baiser und Fertigstellung
- 5 Eiweiß, zimmerwarm
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL geriebene Orangenschale und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Zucker
- Puderzucker zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 Std. 40 Min
Kokos-Crêpes mit Asia-Obstsalat
2 Std. 30 Min
Erdbeer-Rhabarber-Strudel
1 godz. 30 min
Mokka-Mousse-Torte
8 Std.
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Erdbeer-Tarte
7 Std.
Italienische Obsttorte
3 Std. 15 Min
Himbeer-Baiser-Rolle
1 godz.
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 godz.
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min