Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Wasser, kalt
Beerensauce
- 250 g Beeren, gemischt, TK
- 30 g Limettensaft
- 35 g Zucker
- 1 TL Speisestärke
Belag und Fertigstellung
- 40 g Zucker
- 6 Streifen Limettenschale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Milch
- 55 g Milchreis
- 2 Eier
- 80 g Crème fraîche
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 31 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess
4 Std. 20 Min
Milch-Couscous mit Zucker und Zimt
10 Min
Banoffee-Auflauf
1h 40 min
Kirsch-Clafoutis
1 Std. 10 Min
Salzkaramell-Brownies mit Pecannüssen
2 Std. 30 Min
Weiße Trüffeltarte
3 Std. 30 Min
Gratinierte Mandelcrêpes
1 Std. 45 Min
Kürbis-Pudding (南瓜布丁)
50 Min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5sa 45 dk
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Banana Pudding
8 godz. 30 min