Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Oregano, abgezupft, nach Geschmack
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 gestr. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 70 g Taleggio, in dünnen Scheiben
- 50 g Gorgonzola, gewürfelt
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln und Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1110 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgerbrötchen (Buns)
1 Std. 30 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Frittierte Mini-Pizzen
2 godz.
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min