Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Oregano, abgezupft, nach Geschmack
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 gestr. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 70 g Taleggio, in dünnen Scheiben
- 50 g Gorgonzola, gewürfelt
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Olivenöl zum Beträufeln und Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1110 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Pfefferlinge
1h
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20 min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30min