Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Quark, abgetropft
- 250 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 rote Paprika, geviertelt
- 15 g Olivenöl
- 250 g Rinderhackfleisch
- 1 Tomate, geviertelt
- 50 g Rosinen
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele
- 1 TL Salz
- 1 TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Paprika edelsüß
- 10 g Zitronensaft
- 1 Ei, getrennt
- 3 - 4 EL Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1555 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Summer sausage rolls
1u. 10min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Fatayer mit Käse und Minze
1 Std. 5 Min
Empanadas mit Huhn
1 Std. 45 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Frittierte Frühlingsrollen
1u.
Mexiko-Schnecken
2 Std. 15 Min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2u. 50min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 godz. 40 min